Ma: 2020.05.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Rendőrkézen a verekedő fiatalok
Privatkopo.hu 2020.04.02. 17:25:00

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.2019. május 19-én, éjszaka, Balatonfüred belterületén egy négyfős társaság szóváltásba keveredett egy 20 éves batéi lakossal. A vita dulakodássá, majd verekedéssé fajult.

A férfi ezután elfutott a helyszínről, azonban a csapat követte őt addig az ingatlanig, ahová befutott. A ház előtt azonban a négy fiatalból álló társaság két tagja is összeverekedett.

A 19 éves, a 20 éves, a 21 éves, illetve a 23 éves balatonfüredi lakosok ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, míg a 20 éves batéi férfival szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt nyomozás.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek átadta.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat