Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Vasvillával kergette el a járási hivatal tisztviselőit
Privatkopo.hu 2020.09.28. 10:31:00

Csütörtökön, délelőtt a járási hivatal három tisztviselője keresett fel egy férfit az egyik Csongrád megyei faluban. Egy környezettanulmány készítése volt a céljuk. A kerítésnél álltak, amikor az interjúalanyuk, egy férfi, az egyik kérdésük után hátrament, magához ragadott egy vasvillát, majd üvöltözni kezdett a tisztviselőkkel - két nővel és egy férfival -, hogy takarodjanak. A hatóság munkatársai a kocsijukhoz szaladtak, de az őrjöngő férfinak ez nem volt elég, utánuk rohant, a kocsi tetejét és a jobb oldali ablakot is bezúzta a kerti szerszámmal. Utóbbi mozdulattal vállon szúrta a jobb első ülésen ülő tisztviselőt.

A hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint a súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a Szegedi Járási Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését, amelyet - az ügyészi indítványnak helyt adva - a Szegedi Járásbíróság elrendelt. 

A férfi ellen más büntetőeljárás is folyamatban van. 

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat