Ma: 2019.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Döbbenetes! A karácsonyi vásárlási láz áldozatává vált két „navajonki”
Privatkopo.hu 2018.12.24. 5:08:00

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves ceglédi nő ellen, míg a Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást egy 21 éves átányi férfi ellen.Egy 24 éves ceglédi nő 2018. december 21-én, délelőtt, egy ceglédi nagyáruházban különböző kozmetikai cikkeket és ékszereket rejtett ruházatába, egyes termékekről az áruvédelmi eszközt is eltávolította, majd a termékek kifizetése nélkül a kasszasoron áthaladva próbált meg távozni az áruházból. A nőt a biztonsági szolgálat munkatársai visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást egy 21 éves átányi férfi ellen. A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított 2018. december 22-én, délután, egy dabasi nagyáruházban egy hajnyírógépet rejtett ruházatába, majd megkísérelt távozni az áruházból. A férfit a biztonsági szolgálat munkatársai visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A nőt és a férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A gyanúsítottak az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat