Ma: 2021.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
„Varázsdohányt” fogyasztottak és árultak
Privatkopo.hu 2021.01.18. 6:36:00

Lakossági bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy Budapest VIII. kerületében bódult személyek vannak.A bejelentés kapcsán a BRFK VIII. kerületi nyomozói három embert azonosítottak, akik a gyanú szerint nemcsak fogyasztották, hanem kereskedtek is a „varázsdohány” fantázianevű szerrel.

A 29 és 30 éves budapesti nő, valamint a 23 éves budapesti férfi lakásán közel 200 gramm tiltott anyagot, pénzt és telefonokat foglaltak le.

A két nőt és a férfit a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányságán új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat