Ma: 2020.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Kapcsolat
Üzlet után csaptak le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítői a kábítószer-terjesztőre
Privatkopo.hu 2020.09.26. 9:01:00

A Pest megyei felderítők biztosra mentek: 2020. szeptember 23-án, délután megvárták a megfelelő alkalmat, majd - miután a célszemély „kiszolgálta” erdőkertesi ügyfelét - lecsaptak a drogdílerre.A gödöllői panelházaknál sétáló, mit sem sejtő férfi egy pillanat alatt ledermedt, amikor a civil ruhás nyomozók megszólították és egyértelműsítették jövetelük célját. Lassan hátrálva és jobbra-balra tekingetve próbált volna menekülési útvonalat találni, de azok blokkolásáról a rendőrök időben gondoskodtak. A földre vitt férfit megbilincselték, szatyrában 261 gramm, eladásra szánt, zacskókba porciózott, kábítószergyanús fehér port találtak. Házában kutatást tartottak, digitális mérleget, többszáz önzáró tasakot, kábítószergyanús tablettákat, valamint több mint 500 gramm kábítószergyanús - az előzetes vegyész-szakértői vélemény szerint kokaint és amfetamint - fehér port foglaltak le.

Kihallgatásán a férfi nem tett panaszt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekményt beismerte, érdemi vallomást azonban nem tett.

Az azóta letartóztatott 34 éves N. Zoltán ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le a további eljárást.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat