Ma: 2020.06.07.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kábítószer-ültetvényt számoltak fel a BRFK nyomozói Úriban
police.hu 2018.09.07. 7:04:00

Kábítószer-ültetvényt számoltak fel szerdán, reggel, Úriban a BRFK nyomozói a Pest megyei rendőrökkel egy összehangolt rajtaütés során, amelyet követően egy dunakeszi férfit vettek őrizetbe az üggyel összefüggésben.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival együttműködve bűnügyi célú ellenőrzést tartottak 2018. szeptember 5-én, reggel egy úri háznál.

Az ingatlan területén egy cannabis ültetvényt találtak közel 100 tő, különböző fejlettségű növénnyel, továbbá a házkutatás során - nagy mennyiségben - korábban leszüretelt növények maradványait, a növények termesztéséhez szükséges eszközöket és vegyszereket, teljesítményfokozó szereket, valamint egy, az elsődleges adatok szerint 0,22-es kaliberű kispuskát és hozzá tartozó lőszereket is találtak és foglaltak le a rendőrök.

Az üggyel összefüggésben egy 47 éves férfit fogtak el a helyszínen, akit előállítását követően kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a Pest megyei nyomozók.

A férfit őrizetbe vették, ellene a további eljárást szakértők bevonásával a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat