Ma: 2021.04.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Pénz helyett késsel akarta megszerezni a megvételre kínált személygépkocsit
Privatkopo.hu 2021.02.24. 14:30:00

Nem adtak időt a menekülésre az üllői járőrök, amikor elfogták azt a 31 éves pándi férfit, aki megkéselte áldozatát.A késelésről szóló bejelentésre reagálva néhány perc alatt rendőrök lepték el az általában csendes üllői utcát. A segélyhívás tartalma valós volt, a kiérkező egységek a helyszínen elfogták a véres ruhás támadót, a sérültet mentő vitte kórházba.

Mint kiderült, a 31 éves férfi és későbbi áldozata autóvásárlás ürügyén beszélt meg találkozót 2021. február 18-án, kora délutánra. Az ezüstszínű kocsiért közel 5,5 millió forint vételárban egyeztek meg, amelyet a vevő átutalással akart kiegyenlíteni - legalábbis állítása szerint. Meggondolva magát előbb pándi otthonába kocsikáztak - mondván magához veszi a pénzt, amit aztán egy bankfiókban átutal az eladónak. Megtévesztésül egy szatyorral kezében jött ki házából, majd az autóba ülve Üllő felé vették az irányt.

A későbbi sértett akkor kezdett gyanakodni, amikor utasa egy erdős rész felé navigálta, egyre kevésbé volt számára hihető, hogy a közelben pénzintézet működne. Útirányt módosítva lakott területre fordultak, megálltak, a vevőjelölt pedig a következő pillanatban egy késsel rontott áldozatára, aki védekezés közben a kezén megsérült. Kiugrott a kocsiból és a legközelebbi háznál segítséget kért, miközben támadója megpróbált elhajtani a járművel, ám az elektronika blokkolt, az autó leállt.

Az utcába rendőrök és mentők érkeztek, a véres ruhás támadót elfogták, majd bilincselve előállították, a zsebében talált két dobókést lefoglalták, az áldozatot a mentők kézsérüléssel kórházba vitték.

Az őrizetbe vett 31 éves férfi - aki ellen jelenleg további négy, vagyon elleni, illetve gépjárművel kapcsolatos büntetőeljárás van folyamatban - kihallgatásán nem tett vallomást.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az azóta letartóztatott férfivel szemben a további eljárást.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat