Ma: 2018.12.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Szamurájkarddal, díszbárddal és gázpisztollyal estek egymásnak egy budapesti benzinkútnál
Privatkopo.hu 2018.02.19. 16:10:00

Két társaság között felálló korábbi, személyes konfliktus vezetett a tettlegességig egy, a főváros IV. kerületében, a Fóti úton található benzinkútnál. Az ügyészség összesen hat férfival szemben emelt vádat.Még 2015. augusztus 16-án, késő este az egyik társaság tagjai gépkocsival az újpesti benzinkúthoz hajtottak, miután tudomást szereztek arról, hogy a másik társaság éppen ott tartózkodik. A négy férfi ezután - kezükben gáz-riasztó pisztollyal, szamurájkarddal, díszbárddal és golfütővel - kiszállt az autóból, és azokkal fenyegetve közelítettek a benzinkút boltjának bejáratánál álló másik társaság felé.

Utóbbiak közül az egyik férfi ekkor a ruházatából szintén elővett egy gáz-riasztó fegyvert, és azzal többször a szembenálló társaság irányába lőtt, illetve gázspray-vel is fújt feléjük, az egyik társa pedig egy üdítővel teli palackot hajított az irányukba.

Erre reagálva a másik társágból az egyik férfi a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel visszalőtt, míg társai eközben mellette állva, a kezükben továbbra is a bárddal, szamurájkarddal, golfütővel támogatták a cselekményét.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség hat férfival szemben vádat emelt csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt, amit közülük hárman bűnsegédként követtek el.

A vád szerinti bűncselekmény büntetési tételének felső határa három évig terjedő szabadságvesztés.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat