Ma: 2021.04.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Újabb orvos vettek bűnügyi őrizetbe: koronavírus elleni oltásokkal összefüggésben állított ki hamis igazolásokat
Privatkopo.hu 2021.02.20. 8:06:00

A rendőrség őrizetbe vett egy 42 éves budapesti orvost, aki a gyanú szerint hamis igazolásokat állított ki, amelyekkel harminc ember kaphatta meg soron kívül, jogosulatlanul a koronavírus elleni védőoltást.A Szent László kórház Covid osztályán, csütörtökön - illegális gyógyszer-kereskedelem miatt - egy másik doktort is őrizetbe vettek.

A gyanú szerint a most elfogott 42 éves férfi hamis igazolásokat adott arról, hogy az oltandó emberek egészségügyi dolgozók vagy segítők. Ők így jogosulatlanul, soron kívül kapták meg a koronavírus vakcinát.

Az orvos bűnügyi őrizetben van.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat