Ma: 2019.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tömegverekedés lett a randevúból
police.hu 2018.05.23. 17:35:00

Összeveszett, majd össze is verekedett két család, Pécsett.A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. május 22-én, 17 óra 4 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Komját Aladár utcában többen verekednek.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 18 éves férfi találkozót beszélt meg egy nővel, a helyszínen 53 éves és 27 éves társai kíséretében jelent meg.

A férfi beszélgetett a nővel, akit ezután akarata ellenére, erőszakkal próbált az autójába ültetni. A nő segítségére sietett a családja, majd a család és a három férfi között vita alakult ki, amely odáig fajult, hogy össze is verekedtek.

A verekedés során a 27 éves férfi egy vascsővel ütötte meg a nő apját, aki a bántalmazás során súlyosan megsérült. A rendőrök a verekedésben résztvevő 5 férfit és egy nőt a helyszínen elfogták, majd előállították és kihallgatták őket gyanúsítottként.

A 18 éves férfi ellen személyi szabadság megsértése bűntett, 27 éves társa ellen súlyos testi sértés bűntett, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, további négy személy ellen pedig garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat