Ma: 2021.01.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Impresszum
Enyveskezű kártyás
Privatkopo.hu 2021.01.14. 10:38:00

Közel félmillió forint értékű arany ékszerrel távozott egy fiatal lány az újévi zsugázásról - elfogták a rendőrök.Egy ceglédi nő tett bejelentést a rendőrségen, amely szerint 2021. január 8-án, a lakásán kártyapartit tartott, amelynek során az egyik szekrényén található porcelán ékszerdobozból - nagy valószínűséggel egyik vendége - az arany ékszereit ellopta, ezzel közel félmillió forint kárt okozott.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést, több zálogházat kerestek fel, amelynek során az egyik üzletben 2021. január 11-én megtalálták az eltulajdonított ékszerek jelentős részét, a tolvajról pedig ekkorra már érdemleges információval rendelkeztek.

A 20 éves csemői nőt előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásában elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetését elismeri, nagyon szégyelli magát a történtek miatt, a még zálogba nem adott ékszereket pedig átadta a rendőröknek.

Vele szemben a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétségének gyanúja miatt folytatja le, szabadlábon védekezhet.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat