Ma: 2020.11.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Két hónap alatt több mint ezer üzenettel zaklatta a kiskorú lányt
Privatkopo.hu 2020.10.20. 12:35:00

A Pest megyei fiatalember ismerkedni szeretett volna egy kiskorú lánnyal, aki egy idő után elutasította. Ezt a vádlott nem tudta elfogadni és két hónapon keresztül több mint ezer üzenetet küldött neki.A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi 2019 decemberében, egy internetes közösségi oldalon ismerkedett meg a sértettel, akit győri lakóhelyén többször meg is látogatott. 2020 év elején azonban a lány úgy döntött, mégsem kíván a férfival szorosabb kapcsolatba kerülni, amit közölt is vele.

Ennek ellenére a férfi a lányt tovább hívogatta, aki ezért a férfit minden elérhetőségéről letiltotta.

Ekkor a férfi megszerezte a lány email címét, azon folytatta a zaklatást, illetve személyesen is felkereste a sértettet, aki a többször csengető férfi miatt rendőri segítséget kért.

Mivel a férfi ezt követően sem hagyott fel a zaklatással, sőt, két hónap alatt több mint ezer üzenetet írt a sértettnek, emiatt a lány édesanyja feljelentést tett.

Az ügyészség a férfit zaklatás vétségével vádolja. Vele szemben a vádiratban pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

A nyomozás során a Győri Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat