Ma: 2021.06.14.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Tizennyolc bűncselekmény elkövetésével vádolják a 17 éves cigányt
Privatkopo.hu 2020. 01. 14. 11:00:00

Tizennyolc bűncselekmény miatt emelt vádat az ügyészség egy 17 éves fiúval szemben, aki először nevelőotthonokban, majd Kaposvár közterületein követett el különféle erőszakos cselekményeket.A Kaposvári Járási Ügyészség vádirata szerint a fiatalkorú vádlott 2019 márciusától került gyermekotthonba, azonban agresszív és öntörvényű viselkedése miatt kétszer is áthelyezték speciális intézményekbe.

Április és július között számos konfliktust kezdeményezett a gondozási helyein: ököllel verte és rugdalta társait, egy nála fiatalabb fiúval szemben pedig különösen durva volt. Őt folyamatosan félelemben tartotta, ok nélkül bántotta; veréssel arra kényszerítette, hogy az otthonban helyette takarítson, vele menjen kimenőre, egy kaposvári áruház előtt neki kolduljon és cigarettacsikkeket gyűjtsön. A megfélemlített sértettől erőszakkal és fenyegetéssel megszerezte telefonjait és új cipőjét is, amiket később eladott.

A vádirat szerint a vádlott 2019. augusztus 12-én, reggel ittasan kedvezményes jegyet akart vásárolni a kaposvári vasútállomáson, azonban nem volt diákigazolványa, ezért a pénztáros megtagadta a kedvezményes jegy kiadását. A vádlott ettől indulatba jött, belerúgott a pénztár falába és hangosan szidalmazta a vasúttársaságot. A sértett a pénztárból kijött és ki akarta vezetni az agresszív vádlottat az állomás épületéből, de õ a vasúti dolgozóra támadt, megütötte, majd elfutott a helyszínről.

Még aznap este egy ismerősére is rátámadt, bántalmazta, erőszakkal elvette a nála lévő aprópénzt, majd a sértett segítségére siető fiúkat is bántalmazta. A rendőrök intézkedés alá vonták az elkövetőt, azonban előállítása során az őt szállító rendőrautó egy taxival összeütközött, a fiú pedig a felfordulást kihasználva kiugrott a kocsiból és elfutott. Később elfogták, jelenleg letartóztatásban van.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat