Ma: 2019.05.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Testvérét ölte meg - vádat emelt az ügyészség
HP 2017.10.11. 11:19:00

Vádat emelt az ügyészség azzal az 54 éves férfival szemben, aki tavaly júniusban - egy vita hevében - halálra késelte a testvérét egy budapesti, XIII. kerületi lakásban.A vádirat szerint a két testvér ugyanabban a Budapest XIII. kerületi társasházban élt, és gyakran találkoztak, jellemzően a sértett látogatta meg a vádlottat. Mindkét férfi rendszeresen fogyasztott alkoholt, emiatt gyakoriak voltak közöttük a szóváltások, konfliktusok, és ezek alkalmával előfordult olyan is, hogy a vádlott bántalmazta a testvérét.

A sértett 2016. június 7-én, este is átment a vádlott lakásába, ahol együtt italoztak, majd ezúttal is összevesztek. A vádlott a szóváltás során a testvérére támadt, dulakodott vele, majd felkapott egy kést, és azzal egy alkalommal, nagy erővel mellkason szúrta. Ezt követően kiment a folyosóra, és egy szomszédot kért meg arra, hogy hívja ki a mentőket. A kiérkező mentők azonban már nem tudták megmenteni a férfi életét.

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amely bűncselekmény törvény szerinti büntetési tétele öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat