Ma: 2019.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Partnerek
Cigánybűnözés: megkötözték és megverték a téglási boltost
Privatkopo.hu 2019.01.01. 14:48:00

December 31-én, hajnalban, Tégláson egy 63 éves asszony kutyaugatásra ébredt. Felkelt az ágyból, hogy megnézze, miért jeleznek az állatok. Ekkor törték rá az ajtót. Egy 28 éves olasz férfi és egy 14 éves hajdúhadházi fiú támadt rá a helyi boltosra.Megkötözték és megverték az asszonyt, miközben pénzt követeltek tőle. A nő odaadott nekik minden pénzt, amit otthon tartott és a mobiltelefonját is megkapták a retkek. Ezután a támadók elmenekültek.

A nyomozók rövid időn belül rájöttek, kiket kell keresniük: a 28 éves L. T. A. -t és a gyerekkorú R. Bencét. Néhány órával a támadás után már el is fogták és bevitték őket a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették a két támadót.

Az ügyben rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat