Ma: 2019.07.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Táskát akart rabolni Alex, nem sikerült neki, ezért megpofozta annak tulajdonosát
Privatkopo.hu 2019.03.19. 13:41:00

A kiskunhalasi rendőrök néhány nap alatt beazonosították és elfogták a rablás kísérlet gyanúsítottját.A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra 2019. március 8-án érkezett bejelentés arról, hogy három nappal korábban, az esti órákban egy helyi nőt egy ismeretlen megpróbált kirabolni.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 56 éves asszony a Sárkány utcában kerékpározott, amikor mellé ért egy másik biciklis. A kétkerekűt hajtó férfi hirtelen a nő kosarába nyúlt, és megpróbálta eltulajdonítani a táskáját. A sértett nem hagyta, hogy az ismeretlen magával vigye értékeit, ezért kölcsönösen rángatták a táskát, eközben mindketten elestek. Az elkövető továbbra is próbálta magához venni áldozata tulajdonát, és az ellenálló asszonyt - aki fogta a táskáját - húzta magával a földön. Mivel a nő ennek hatására sem engedett a szorításból, ezért a tettes megpofozta, majd távozott a helyszínről.

A sértett - az elsődleges orvosi vélemény alapján - könnyű sérüléseket szenvedett.

A kiskunhalasi rendőrök rövid időn belül beazonosították és március 18-án kora délután elfogták T. Alexet. A 19 éves helyi férfit rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított közel húszezer forintot és személyes okmányokat zsákmányolt volna, ha sikerrel jár.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat