Ma: 2021.01.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Rendszeresen bántalmazta kiskorú nevelt gyerekeit, egyiküket még szexuálisan is kihasználta
Privatkopo.hu 2020.11.18. 18:43:00

Szerdán letartóztattak azt a baranyai „férfit”, aki a gyanú szerint nevelt gyermekeit rendszeresen bántalmazta és egyikükkel szexuális cselekményeket folytatott - tájékoztatott a Pécsi Törvényszék.Az egyik Baranya megyei faluban élő „férfi” - feleségével közösen - nevelőszülőként fogadott magához három lányt és egy fiút 2013-ban. A gyanúsított a gyerekeket rendszeresen bántalmazta, dolgoztatta őket, az egyik kislánnyal rendszeresen szexuális cselekményeket végzett, végeztetett annak tizenkét éves kora előtt, és azt követően is.

A gyereket idén márciusban vette el a gyermekvédelem a nevelőszülőktől.

A férfi letartóztatását tizenkettedik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt rendelték el - egyelőre egy hónapra.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat