Ma: 2020.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Szexuális szolgáltatás helyett csoportos rablás
Privatkopo.hu 2019.10.10. 13:49:00

A rendőrség három gyanúsítottat - két férfit és egy nőt - vett őrizetbe.Két férfi ismerkedett össze egy háromfős (két férfi és egy nő) társasággal egy esztergomi vendéglátóhelyen 2019. október 8-án, este. Záróra után átmentek egy másik italkimérő helyre, ahol szintén együtt italoztak. Innen a sértettek október 9-én, 1 óra 30 perc körül elindultak egy közeli szállóra.

A korábban megismert nő utolérte őket a Lázár Vilmos utcában, és szexuális szolgáltatást kínált fel a férfiaknak. Néhány perc elteltével a nő két társa is csatlakozott hozzájuk.  A 32 éves T. Ferenc és a 21 éves Sz. Mihály szóváltásba került a két férfival, akikkel dulakodni kezdtek. A három elkövető a földre szorította a sértetteket és egyiküktől elvették a mobiltelefonját, másikuktól pedig a pénzét, majd elmenekültek a helyszínről.

Az esztergomi rendőrök amint tudomást szereztek a bűncselekményről, megkezdték az elkövetők felkutatását.

Az adatgyűjtés során azonosították, és még aznap délelőtt elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a három személyt. Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indítottak büntetőeljárást. Sz. Mihálynál megtalálták a sértett mobiltelefonját, amit még aznap visszaadtak a tulajdonosának.

A rendőrség G. Anitát, T. Ferencet és Sz. Mihályt őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat