Ma: 2020.06.07.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Lakásában lepték meg a drogdílert a zsaruk, társát még keresik (fotó)
Privatkopo.hu 2019.02.11. 10:13:00

Az újbudai rendőrök elfogtak egy 31 éves kábítószer-terjesztőt, társa, Szenczi Norbert ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.A BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytat nyomozást a 31 éves budapesti P. Lóránt, valamint társa, Szenczi Norbert ellen.

Az újbudai nyomozók 2019. február 8-án, egy budapesti lakásban tartottak kutatást. A rendőrök P. Lóránt lakhelyén 366,5 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 136 darab extasytablettát és por állagban 440 gramm amfetamint találtak. A nyomozók a kábítószerek mellett a drog méréséhez használt digitális mérleget, mobiltelefonokat és 660 500 forintot is lefoglaltak.

A kutatást követően P. Lórántot a kerületi rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az üggyel összefüggésben a további adatgyűjtéseknek és nyomozati cselekményeknek köszönhetőn a nyomozók beazonosították P. Lóránt társát, a fotón látható Szenczi Norbertet, és ellene kábítószer-kereskedelem bűntett miatt elfogatóparancsot adtak ki.    

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Szenczi Norbert tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat