Ma: 2019.03.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Súlyos testi sértés Tatárszentgyörgyön
police.hu 2018.02.24. 9:25:00

A Dabasi Rendőrkapitányság Örkényi Rendőrőrs nyomozói vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy tatárszentgyörgyi férfi ellen.A nyomozás adatai szerint D. Ottó 2017. július 6-án, kora este, Tatárszentgyörgy, Kinizsi utcában előzetes szóváltást követően bántalmazott egy helyi férfit. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Az esetről egy, a cselekményt észlelő állampolgár bejelentést tett a rendőrségre. A rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 44 éves férfit. A járőrök a helyi lakost egy helyi söröző előtt elfogták és a Dabasi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Az Örkényi Rendőrőrs a gyanúsított ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat a Járási ügyészségnek megküldte. 

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat