Ma: 2021.04.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Sokba került a szerelem egy szabadszállási asszonynak
Privatkopo.hu 2021.02.19. 8:12:00

Szerelmi kapcsolatot színlelve több százezer forinttal károsította meg a zalaegerszegi gyanúsított az 58 éves szabadszállási asszonyt. A szabadlábon védekező férfinak nem ez volt az első átverése, a gyanú szerint már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményeket.Egy szabadszállási nő egy társkereső oldalon ismerkedett meg egy férfival 2021 januárjában. Bensőséges kapcsolat alakult ki közöttük, és személyes találkozót beszéltek meg február 12-ére. A férfi elment a nő szabadszállási otthonába, hogy a hétvégét együtt töltsék.

Időközben a férfi autóvásárlás címén kölcsönt kért a nőtől, aki adott is neki 300 000 forintot. A férfi ezt úgy „hálálta meg”, hogy további 100 000 forintot ellopott az asszonytól, és Valentin nap reggelén távozott.

A sértett másnap feljelentést tett a rendőrségen. Szerencsére az asszony a hétvége alatt lefényképezte a férfit, és a képet átadta a nyomozóknak, akik ennek segítségével néhány nap alatt beazonosították a szélhámos udvarlót.

A kunszentmiklósi rendőrök február 17-én csalás és lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták az 52 éves zalaegerszegi lakost. A gyanúsított beismerő vallomást tett, és kihallgatása során bevallotta, hogy a jogosulatlanul megszerzett pénz nagy részét szinte azonnal elkaszinózta.

A jelenleg szabadlábon védekező férfinak nem ez volt az első átverése, a gyanú szerint már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményeket.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat