Ma: 2019.02.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Kábítószert árult a sírásó
police.hu/Privatkopo.hu 2018.01.20. 9:53:00

A budapesti férfi lakásán 2500 adagnak megfelelő kábítószergyanús anyagot foglaltak le a XVIII. kerületi rendőrök.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer terjesztés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 49 éves K. László ellen.

A pestszentlőrinci rendőrök nyomozásának köszönhetően került látókörbe a budapesti férfi, akinek XVIII. kerületi lakásán 2018. január 18-án, 10 óra 25 perckor házkutatást tartottak a nyomozók, és lefoglaltak 2500 adag kábítószer gyanús anyagot, 154 tablettát, növényőrlőket, mérleget. Az 1608 gramm növényi származékot, a 791 gramm fehér port és a tablettákat jelenleg szakértő vizsgálja.

A 49 éves férfi az egyik fővárosi temetőben dolgozott, öltözőszekrényéből 3 és fél millió, otthonából pedig több mint 4 millió forint került elő. 

K. Lászlót a nyomozók a házkutatással egy időben a munkahelyén, a temetőben fogták el. Őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. 

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat