Ma: 2020.05.25.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Fiatalkorú lányt kényszerített prostitúcióra egy „segítőkész navajonki”
Privatkopo.hu 2020.05.11. 13:31:00

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi és egy nő ellen, mert arra kényszerítettek egy fiatalkorú lányt, hogy pénzért férfiaknak szexuális szolgáltatásokat nyújtson.A vád szerint a férfi már korábban is abból próbált pénzt szerezni, hogy fiatal lányokat közvetített szexuális szolgáltatásokra, akik ekkor nála laktak. 2018 márciusában az elkövető lánya áthívta magukhoz a tőlük pár száz méterre lakó, vele egy iskolába járó, néhány évvel idősebb, de még mindig fiatalkorú sértettet.

Ekkor a férfi és élettársa felajánlották a sértettnek, hogy lakjon náluk, amit a fiatal lány - aki már korábban is számos alkalommal csavargott el otthonról - elfogadott. Néhány nap múlva a férfi közös italozás során nyugtatóval is megkínálta a sértettet, és ezután az oldott hangulatba került lánnyal közösült. Ezt követően a férfi rendszeresen élt szexuális életet a sértettel - élettársa tudtával, beleegyezésével. Ezen kívül rendszeresen biztosított a sértett számára alkoholt, illetve kábító-bódító hatású anyagokat.

Néhány hét után a férfi közölte a sértettel, hogy - a szintén náluk lakó, de már nagykorú - másik lányhoz hasonlóan pénzhez kell juttatnia, úgy, hogy idegen férfiaknak kell szexuális szolgáltatásokat nyújtania. A sértett először nemet mondott, majd a férfi hosszas kérlelésére elfogadta a helyzetet.

Ettől kezdve, 2018 augusztusáig a sértettnek többször kellett szexuális kapcsolatot létesítenie férfiakkal, a szexért kapott pénz a vádlotthoz jutott. Ebben az időszakban a sértett többször próbált kilépni ebből a helyzetből, de a férfi és az élettársa részben fenyegetéssel, részben bántalmazással, részben rábeszéléssel mindig visszakényszerítette abba.

Végül 2018. augusztus 8-án a sértett elmondott mindent szüleinek, akik segítségével megszakította a kapcsolatot az elkövetőkkel.

A Pest Megyei Főügyészség az élettársak ellen emberkereskedelem bűntette, kóros szenvedélykeltés vétsége, illetve a férfi ellen kerítés bűntette miatt is vádat emelt.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat