Ma: 2021.01.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Kábítószert találtak egy 28 éves nő táskájában a nógrádi rendőrök
Privatkopo.hu 2020.12.03. 16:22:00

A fiatal nőt előállították, és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. december 2-án, 16 óra 35 perckor ellenőriztek Kazár belterületén egy személygépkocsit. A rendőrök a jármű ellenőrzésekor az egyik utas, egy 28 éves salgótarjáni lakos táskájában, két műanyag tasakban összesen 42,15 gramm kábítószergyanús, fehér színű port találtak meg és foglaltak le.

A poron elvégzett kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A 28 éves nőt a rendőrök a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállították, és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat