Ma: 2020.02.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Román cigányok támadtak Kecskeméten, nem hagyták magukat a magyar lányok
Privatkopo.hu 2019.08.26. 7:29:00

A nyomozók két román állampolgárt vettek őrizetbe, akik a gyanú szerint fiatal lányokat támadtak meg.A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. augusztus 24-én, 2 óra körül két ismeretlen követni kezdett két 17 éves lányt, Kecskeméten. A Bagoly utcánál jártak, amikor odaléptek hozzájuk. A fiatalabb megtámadta az egyik lányt, aki védekezésként megütötte, ezért a támadó elmenekült a helyszínről.

Ezzel egy időben a másik sértett kezét - amiben egy mobiltelefont tartott, mert éppen a barátjával beszélt - az idősebb férfi megrántotta. A haját húzta, és a száját be akarta fogni. A lány ellenállt, miközben barátnője a segítségére sietett. Egy kulccsal kezdte csapkodni és szurkálni az elkövetőt, aki megütötte őt. A telefont az áldozat kezéből végül kicsavarta, ami a földre esett. A két sértett ekkor tudott elmenekülni.

A történteket a dulakodás közben vonalban lévő férfi azonnal bejelentette a rendőrségen. Az egyenruhások rövid idő elteltével, 3 óra 15 perckor elfogták az idősebb támadót, egy 37 éves férfit. Nála az eltulajdonított mobiltelefont is megtalálták. Adatgyűjtés eredményeként a társát - egy 15 éves fiút - is beazonosították, akit 18 óra 25 perckor fogtak el.

A nyomozók kihallgatásukat követően rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a román állampolgárokat, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat