Ma: 2019.07.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Románok fosztották ki a nyárlőrinci idős házaspárt
Privatkopo.hu 2019.03.25. 9:19:00

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsén befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottjai egy idős házaspárt fosztottak ki.A tiszakécskei rendőrök 2018. október 19-én, délután három román állampolgárt vettek őrizetbe. A férfiak egy 82 éves nyárlőrinci asszonyt és 87 éves férjét fosztották ki: egy antik fali órát és készpénzt vittek el tőlük.

Az áldozatok háza előtt álló idegen autót egy szomszéd vette észre, és értesítette a helyi polgárőrség vezetőjét, aki a jármű és utasai keresésére indult. A rendőrök az ő információi alapján rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat. A 24 és 39 éves felnőttet, valamint 17 éves fiatalkorú társukat a nyomozók kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.

A nyomozás során kiderült, hogy a fiatal elkövető az egyik tettestárs gyermeke, így az apát kiskorú veszélyeztetés bűntett elkövetésével is gyanúsítják. A zsákmányolt pénzt és az órát a rendőrök lefoglalták, így a sértettek visszakapták értékeiket.

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsítottak ügyében a Tiszakécskei Rendőrőrs nyomozói a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.  

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat