Ma: 2019.03.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Impresszum
Reptéri szarka ellen emelt vádat az ügyészség
HP 2018.02.20. 12:18:00

Vádat emelt az ügyészség a ferihegyi repülőtér egyik rakodója ellen, aki készpénzt lopott egy utas poggyászából, de egy ellenőrzésnél lebukott.A vádirat szerint a 36 éves férfi 2017 tavaszától dolgozott a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, mint rakodó. Feladatai közé tartozott az induló és érkező járatok csomagjainak raktérbe történő be-, illetve kirakodása.

2017. december 15-én, este, a London-Budapest között menetrend szerint közlekedő egyik járaton - a nyomozás adatai szerint - a poggyászok kirakodása során felnyitotta az egyik utaspoggyászt a gép rakterében, és abból eltulajdonított 220 eurót, ami mintegy 70.000 forintnak felel meg.

A Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Ügyészség a férfival szemben kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat