Ma: 2020.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Belehalt a rendszeres bántalmazásba egy 38 éves nő
Privatkopo.hu 2020.02.24. 16:42:00

Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a 38 éves nő a folyamatos bántalmazás miatt halt meg. A hajdú-bihari nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az áldozat 57 éves élettársát, majd bűnügyi őrizetbe vették a férfit.A mentőszolgálatra 2020. február 20-án tett bejelentést egy férfi arról, hogy élettársát holtan találta a nagykereki otthonukban. A mentősök a helyszínre mentek és megállapították, hogy a nő testén bántalmazásból származó sérülések vannak, ezért értesítették a rendőrséget. A későbbi orvosszakértői vizsgálatok megerősítették, hogy bántalmazás következtében halt meg a 38 éves sértett.

A nyomozás adatai szerint az áldozatot az 57 éves élettársa folyamatosan verte, ami miatt a nő kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett.

A nyomozók előállították a nagykereki lakost, és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2020. február 24-én elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfival szemben.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat