Ma: 2019.08.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Két darab tojás miatt akart megölni egy idős nőt egy bepálinkázott rápolti fiatal
Privatkopo.hu 2018.10.18. 12:04:00

A 16 éves rápolti fiú augusztus közepén a rokona uborkaföldjén dolgozott és közben több pohár szilvapálinkát is megivott. Aztán munka végeztével bemászott a szomszédban lakó 80 éves néni udvarára, akitől két tojást követelt azzal, hogy ha nem ad neki, akkor megöli. Az idős nő felszólította a fiatalt, hogy hagyja el az udvart, aki a kerítésen keresztül távozott is, de néhány perc múlva visszatért. Ekkor már egy 80 cm hosszúságú lécet tartott a kezében, és ismét felszólította a sértettet, hogy adjon neki tojást.

A nő ekkor sem teljesítette a vádlott követelését, sőt közölte, hogy hívni fogja a rendőrséget. A fiú erre elhagyta a helyszínt.

A fiút most rablás minősített esetével vádolják. A még büntetlen előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben az ügyész azt indítványozta, hogy a bíróság javítóintézeti nevelést alkalmazzon.

Az idén júliusban napján hatályba lépett új büntetőeljárási törvény alapján az ügyész három év javítóintézeti nevelést indítványozott arra az esetre, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismerő vallomást tenne.

Amennyiben a bíróság elfogadja a beismerést, arra sincs szükség, hogy a sértettet megidézzék a tárgyalásra. Az ügyben a Mátészalkai Járásbíróság fog ítéletet hozni.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat