Ma: 2019.03.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Saját édesanyjára gyújtotta rá a lakást egy debreceni férfi
Privatkopo.hu 2018.02.21. 8:23:00

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 30 éves férfival szemben. A depresszív hajlamú vádlott édesanyjával élt közösen egy önkormányzati lakásban. A férfin hónapok óta látványosak voltak a depresszió jelei és ezt környezete is észlelte. 

Szeptember 13-án, délután a férfi ingerülten ébredt a lakásban, nem volt hajlandó reagálni édesanyja kérdéseire, akire végül rázárta a szobaajtót, mielőtt sétálni indult.  A férfi reggel fél 7 körül ért vissza a lakáshoz, amikor is „végső elkeseredésében, mivel értelmetlennek tartotta az életüket, elhatározta, hogy a sértettre rágyújtja a lakást”.

A férfi ruhaneműkből egy kupacot halmozott fel a sértett szobájának ajtaja elé, azt leöntötte étolajjal, majd meggyújtotta, ezt követően elhagyta a lakást. 

Az asszony végül túlélte a gyilkossági kísérletet. Az egyik szomszéd észlelte a gomolygó füstöt és jelezte azt a portaszolgálaton. A lakást feltörték, az asszonyt kimenekítették. Tömény füst volt a lakásban, de a tűz nem fejlődött ki - tájékoztatott az ügyészség.

A vádlott beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat