Ma: 2020.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Már megint a legendás cigány családszeretet: sógornőjét rabolta ki egy 19 éves nyomorult
Privatkopo.hu 2019.11.10. 11:05:00

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. József kunhegyesi lakos ellen.A 19 éves férfi 2019. november 9-én megjelent egyik rokona kunhegyesi házánál, ahová be akart menni.

Miután nem engedték be, az egyik hiányos ablakon keresztül bemászott az épületbe, és a hálószobában tartózkodó sógornőjétől pénzt követelt. A nő távozásra szólította fel, de ekkor a férfi megrúgta a sértettet, majd az asztalon talált készpénzt magához véve elment a helyszínről.

A rendőrök még aznap, a délutáni órákban, Kenderesen fogták el a támadót, akit gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek.  

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat