Ma: 2019.05.22.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Elfogták a pécsi szatírt: 24 alkalommal végzett önkielégítést fiatal nők előtt
Privatkopo.hu 2018.11.27. 7:11:00

A férfival kapcsolatban összesen 24 rendbeli jogsértés gyanúját tárta fel a rendőrségi vizsgálat.A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2018. november 25-én, a hajnali órákban, Pécsett, az Alkotmány utcában fogták el azt a férfit, aki 2018. június 10. és november 22. nap között a baranyai megyeszékhelyen, az egyetemvárosi részen fiatal nőket szólított meg, majd előttük önkielégítést végzett.

A 37 éves zalaegerszegi férfit előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.  Vele szemben összesen 24 rendbeli jogsértés gyanúját tárta fel a rendőrségi vizsgálat.

A férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat