Ma: 2019.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vádemelési javaslat az idős asszony életét kioltó banda tagjai ellen
Privatkopo.hu 2018.05.23. 16:27:00

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az öt fővel szemben, akik egy idős asszonyt olyan súlyosan bántalmaztak otthonában, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.Amint arról korábban már hírt adtunk: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást öt abaújszolnoki személlyel szemben.

A megalapozott gyanú szerint a két nőből és három férfiból álló társaság tagjai 2017. április 11-ét megelőzően egy 86 éves idős asszonyt - nyéstai otthonában - olyan súlyosan bántalmaztak, hogy a sértett belehalt a sérüléseibe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. április 26-án elfogta és gyanúsítottként történő kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

Az eljáró nyomozási bíró ügyészi indítványra 2017. április 28-án valamennyi gyanúsítottnak elrendelte előzetes letartóztatását, amelyet az eljárás során mindvégig fenntartott.

Az emberölés gyanúsítottjaival szemben folytatott nyomozást a rendőrség 2018. május 23-án lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek - tájékoztatott a nyomozó hatóság.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat