Ma: 2020.02.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Már megint a legendás c-típusú gyerekszeretet: öt évig kínozta fiát, jogerősen 8 év és 10 hónap börtönbüntetésre ítélték
24.hu 2020.01.22. 4:14:00

Jogerősen nyolc év és tíz hónap börtönre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki öt éven keresztül sanyargatta és ostorral, szíjjal verte a korábbi kapcsolatából született fiát egy maglódi tanyán. K. Józsefet emellett kilenc évre eltiltották a közügyek gyakorlásától is.A fiút édesanyja nevelte egészen addig, amíg súlyos beteg nem lett, ekkor került apja gyámsága alá, aki 2010 és 2015 között folyamatosan szíjjal, bottal, ostorral vagy vasvillával verte, emellett nehéz fizikai munkát végeztetett vele, és szexuálisan is zaklatta.

Hajnaltól dolgoztatta a ház körül és a tanyán, ahol állattenyésztéssel foglalkozott, de nemcsak tanítás előtt, hanem utána is felnőtteknek való fizikai munkát végeztetett vele. A fiú, miután hazaért az iskolából, este 11-ig takarított a lovak, nyulak után, fát vágott, szénát gyűjtött és más mezőgazdasági munkákat végzett az apjánál dolgozó munkásokkal együtt. Ha az apja nem volt elégedett a munkájával, elverte.

A fiú félt az újabb verésektől, ezért senkinek nem merte elmondani, hogy az apja okozta a sebeit és a sérüléseit. A tanároknak és az őt ellátó orvosoknak mindig azt mondta, amit az apja betanított neki. Emberi ésszel szinte felfoghatatlan, amit művelt vele az apja. A fiú vallomásában elmondta, hogy az apja többször is eltörte a lábát és békaügetésben szökdeltette, és úgy lövöldözött rá az udvaron. A sörétes puskából származó lövési sérülések voltak a teste különböző részein. A fiú pszichológus szakértőknek elmondta, hogy szexuálisan is bántalmazta az apja, elmondása szerint volt, hogy erős paprikát dugott a fenekébe, hogy fájdalmat okozzon neki.

Az apa a bíróságon végig tagadta bűnösségét, korábban pedig mintaapaként hivatkozott saját magára. Állítása szerint fia bosszúból mondott ilyen dolgokat róla, mert nem a fiú édesanyjával élte le az életét. Szakértők bebizonyították a fiú szavahihetőségét. 

A Monori Járásbíróság ítéletét helyben hagyta a Budapest Környéki Törvényszék, de a vád tárgyát képező cselekményt folytatólagosan, aljas indokból és céllal, valamint különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértésre minősítette át.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat