Ma: 2019.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Vádat emeltek egy tinilányt bántalmazó és többször megerőszakoló beteg állat ellen
Privatkopo.hu 2019.02.18. 11:58:00

Vádat emelt a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség egy moslék ellen, aki tavaly áprilisban - az Oroszlány és Bokod közötti földúton - a bokrok közé csalt egy fiatalkorú lányt, majd őt hátulról húsklopfolóval többször fejbe ütötte, fojtogatta, végül háromszor megerőszakolta. A „férfi” korábban már volt büntetve szexuális erőszak miatt.A lánynak a bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése, több zúzódása és horzsolása keletkezett, továbbá a nyakát érő szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, azaz halálos eredmény előidézésére - közölte a főügyészség.

Az elkövető ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt emeltek vádat.

Az ügyészség indítványozta, amennyiben a szexuális erőszak miatt korábban már elítélt férfi az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri, úgy őt a Tatabányai Törvényszék 12 év fegyházbüntetésre ítélje.

(Fotó: illusztráció)      

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat