Ma: 2021.04.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Közérdekű címek, telefonszámok
Ököllel, fadarabbal verte, megrugdosta, fojtogatta szomszédasszonyát egy 47 éves „férfi”
Privatkopo.hu 2021.02.27. 9:21:00

Meghívó nélkül érkezett szomszédja telkére 2019. május 2-án, kora délután a 47 éves férfi. Egy szót sem szólt, csak nekiesett az udvaron kertészkedő nőnek. Ököllel sorozta a fejét, az arcát, majd lenyomta a földre és egy keze ügyébe került fadarabbal többször lesújtott rá. Az áldozat hiába próbált védekezni, erőfölényben lévő támadója nem hagyta abba, elhajítva a fadarabot rugdosni kezdte az asszony hátát, majd ájulásig fojtogatta. A magatehetetlen sértettet aztán sorsára hagyta és elmenekült.

Az áldozatra ismerőse talált, majd hívta a mentőket és a rendőrséget. A nő súlyos sérülésekkel, orrcsonttöréssel, arccsonttöréssel és bordatöréssel került kórházba. Az orvosszakértői vélemény szerint az erőbehatások módját és nagyságát figyelembe véve komolyabb sérüléseknek, akár a sértett halálának is fennállt a reális veszélye, hiszen a fojtogatás közben törhetett volna a gégeporc, vagy elzáródhatott volna a légút, ezért emberölés kísérletére módosították a bűncselekmény minősítését, a nyomozást átvették a megyei rendőrök.

A brutális támadással meggyanúsított, az áldozattal évek óta perben álló 47 éves szomszéd tagadta a bűncselekmény elkövetését. Védekezése szerint otthon sem volt, csak akkor ért haza, amikor az asszonyt elvitte a mentő. A nyomozás adatai cáfolták védekezésének részleteit.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 47 éves férfivel szemben emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat