Ma: 2018.10.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rabolt és lopott O. János
police.hu 2017.12.12. 12:30:00

A Pásztói Rendőrkapitányság két rendbeli rablás bűntett és egy rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 49 éves O. János ellen.A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. december 10-én, a reggeli órákban az egyik héhalmi családi házba - a nyitott ajtón keresztül - bement és az egyik szobában kutatott, amikor az időskorú sértett kérdőre vonta. O. János az időskorú, védekezésre képtelen sértettet az ágyra lökte, leszorította, zsebeit átkutatta, majd távozott az ingatlanból.

O. János megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017 tavaszán és nyarán, ugyanezen sértett családi házába a nyitott ajtón keresztül bement. A gyanúsított tavasszal - míg a sértett az ágyon ült - kisebb összegű készpénzt vett magához és távozott az ingatlanból. O. János 2017 nyarán az ingatlanban az időskorú sértettet hátulról átölelte, kezeit leszorította és a zsebeit átkutatta, melyből nagyobb összegű készpénzt tulajdonított el.  

O. Jánost a rendőrök 2017. december 11-én elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.  

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat