Ma: 2020.05.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Óbudai társasházban próbált rabolni ez a megnyerő külsejű férfi (fotó)
Privatkopo.hu 2020.05.23. 6:27:00
A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett kísérlet miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. február 22-én, 19 óra 30 perc körül, Budapest III. kerületében, egy Jós utcai társasház hetedik emeletén egy férfi megtámadott egy idős nőt és megpróbálta elvenni a táskáját. A nő segítségért kiabált, amire a férfi zsákmány nélkül elmenekült.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat