Ma: 2019.06.27.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Vascsővel verték agyon a 87 éves asszonyt az elvetemült cigánybűnözők
Privatkopo.hu 2018.06.04. 12:30:00

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat öt személy - L. Miklós 26 éves, M. Karolina 28 éves, G. Etelka 22 éves, G. Zsolt 26 éves és R. Bertalan 39 éves abaújszolnoki lakosok - ellen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség - közölte a vádhatóság.A tájékoztatás szerint a súlyos bűncselekmény az elmúlt év áprilisában történt, Nyésta községben.

Három férfi és két nő egy 87 éves asszony házába tört be, hogy a pénzét megszerezze, akár úgy is, hogy gyilkolnak.

Az idős nő már aludt, amikor rátámadtak. Az egyik férfi vascsővel ütlegelte, társa ököllel bántalmazta. A támadók néhány tízezer forinttal távoztak.

A bántalmazás következtében a sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt. Halála az átlagost jóval meghaladó testi fájdalommal és lelki gyötrelemmel járt.

Az ügyészség valamennyi vádlott esetében életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat