Ma: 2021.01.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Impresszum
A nyári konyhában porciózta a drogot a budatétényi díler
Privatkopo.hu 2020.12.01. 16:45:00

A BRFK XXII. kerületi rendőrei a kábítószer-kereskedő elfogásával párhuzamosan fél kilogramm marihuánát és 1 millió forintot foglaltak le.Egy budatétényi családi háznál tartottak kutatást 2020. november 26-án a BRFK XXII. kerületi nyomozói, mivel információ merült fel arra, hogy az ott lakó 41 éves férfi látja el droggal a környékben élő fogyasztókat. A nyomozás adatai szerint B. Pál házának nyári konyhájában porciózta vevőinek a marihuánát, és ott zajlottak az adásvételek is. 

A rendőrök a kutatás során 621 gramm marihuámát és több mint 1 millió forintot foglaltak le, B. Pált elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgattak ki gyanúsítottként és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el.

 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat