Ma: 2021.01.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A nyári konyhában porciózta a drogot a budatétényi díler
Privatkopo.hu 2020.12.01. 16:45:00

A BRFK XXII. kerületi rendőrei a kábítószer-kereskedő elfogásával párhuzamosan fél kilogramm marihuánát és 1 millió forintot foglaltak le.Egy budatétényi családi háznál tartottak kutatást 2020. november 26-án a BRFK XXII. kerületi nyomozói, mivel információ merült fel arra, hogy az ott lakó 41 éves férfi látja el droggal a környékben élő fogyasztókat. A nyomozás adatai szerint B. Pál házának nyári konyhájában porciózta vevőinek a marihuánát, és ott zajlottak az adásvételek is. 

A rendőrök a kutatás során 621 gramm marihuámát és több mint 1 millió forintot foglaltak le, B. Pált elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgattak ki gyanúsítottként és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat