Ma: 2018.05.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Kapcsolat
Kitartottság és prostitúció elősegítése: bordélyházat üzemeltettek egy nógrádi faluban
Privatkopo.hu 2018.02.14. 12:39:00

A Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség kitartottság és prostitúció elősegítése miatt vádat emelt egy férfi és egy nő ellen, akik egy Nógrád megyei településen bordélyházat üzemeltettek.



A 38 éves férfi az I. rendű vádlott, a periratok szerint 2017 áprilisában három nővel állapodott meg abban, hogy „prostitúciós tevékenységet” fognak végezni. A megállapodás úgy szólt, hogy a férfi részben fizeti a hirdetéseket, a nők pedig az azokra jelentkező férfiak által fizetett összeg felét odaadják neki. Ő ezért cserébe „védelmet biztosított” nekik, többször is megjelent a „tevékenység végzésére használt ingatlanban”.

A férfi ily módon a prostituáltakkal tartatta ki magát - közölte az ügyészség.

Az ingatlant a három nő egyike, a 48 éves II. rendű vádlott bocsátotta rendelkezésre, úgy, hogy társai a lakás egyik szobáját használták felváltva, a másik, saját maga által lakott helyiséget pedig ő használta ugyanilyen célra.

A nő így segítséget nyújtott a másik két szexmunkásnak a prostitúciós tevékenységük végzéséhez.

A férfi ellen kitartottság bűntette, míg a II. rendű vádlott ellen prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat az ügyészség, a férfire felfüggesztett börtönbüntetés, a nőre pedig pénzbüntetés kiszabását kérve. Ügyükben a Salgótarjáni Járásbíróság hoz ítéletet.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat