Ma: 2021.04.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Padon fekvő férfit fosztottak ki a „navajonkik” Debrecenben
Privatkopo.hu 2021.02.25. 7:08:00

Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen 2020. szeptember 16-án arról, hogy néhány nappal korábban - ismeretlenek - meglopták őt Debrecen belvárosában.A nyomozók adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak meg, és a látókörökbe került egy konyári férfi, valamint egy 17 éves hosszúpályi fiú. A feltételezett elkövetők észrevették, hogy a sértett elaludt egy padon, ezt kihasználva elvették a pénzét, a bankkártyáját, valamint a mobiltelefonját. A gyanúsítottak megpróbáltak pénzt levenni a bankkártyáról, azonban nem jártak sikerrel.

A 20 éves férfit és társát a rendőrök kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság 2020. szeptember 25-én elrendelt. Mindketten beismerő vallomást tettek, majd megmutatták, hova rejtették a mobiltelefont, amit a nyomozók lefoglaltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást velük szemben.

A hatóság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat