Ma: 2019.07.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Jön! Jelentős összegű tartozásokat hagytak maguk után a közismert üzletember felszámolás vagy kényszertörlés sorsára jutott cégei - „nagyon sajnálja”
Privatkopo.hu 2019.03.26. 9:26:00

Van egy tehetős budapesti vállalkozó, akinek a közvetlen vagy közvetett érdekeltségébe tartozó cégek rendszeresen - jelentős összegű, esetenként 100 millió forint feletti köztartozásokat is maguk után hagyva - csődbe mennek vagy kényszertörléssel megszűnnek. Állítása szerint ő nem tehet semmiről, ártatlan, mint a ma született bárány…Legutóbb az történt, hogy az üzletember érdekeltségébe tartozó, 2017. március 22-én bejegyzett társasággal szemben 2017. augusztus 24-én felszámolási eljárást kezdeményezett egy kft., mivel annak - többszöri felszólítás ellenére - nem fizetett meg egy jogos követelést.

A felszámoló által elfogadott hitelezői igények összege végül meghaladta az 520 millió forintot…

A Privatkopo.hu hamarosan bemutat egy „sikeres” vállalkozót, akinek kezei között egymás után múltak ki a gazdasági társaságok.

Ő egyébként köszöni szépen, remekül van és „nagyon sajnálja”, hogy tevékenységével sok céget sodort kilátástalan gazdasági helyzetbe. „Önhibámon kívül került sor az ilyenekre” - írta a bűnügyi portálnak küldött levelében.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat