Ma: 2021.03.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Más adatait használva próbálta megúszni a rendőrségi eljárást egy 39 éves nő, aki ellen négy elfogatóparancs volt érvényben
Privatkopo.hu 2021.01.17. 17:50:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Metró Rendőrségi Osztály járőrei 2021. január 14-én, délután igazoltattak egy háromfős társaságot egy Budapest XI. kerületi metróaluljáróban. Az egyenruhások megállapították, hogy a társaság női tagja más adatainak bediktálásával próbálta megúszni a rendőri eljárást.A 39 éves N. Andrea Ildikóval szemben először 2020. május 11-én adtak ki elfogatóparancsot testi sértés miatt, majd ezt követően 2020 októberében további három körözést rendeltek el vele szemben, szabálysértési elzárás végrehajtása, lopás és hamis vád miatt.

A járőrök N. Andrea Ildikót a XI. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. 

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat