Ma: 2020.06.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Mutogatós kretént keres a BRFK (fotó)
Privatkopo.hu 2019.02.12. 13:43:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. február 2-án, 3 óra körül szeméremsértő módon viselkedett egy Károly körúti társasház liftjében és a folyosóján.

A feltételezett elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, fekete pólót, fekete nadrágot és barna cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat