Ma: 2020.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Privatkopo.hu 2020.09.29. 11:41:00

A Privatkopo.hu információja szerint a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el, egyelőre ismeretlen tettes ellen, a Bár községben, augusztus 10-én történt tűzeset ügyében, amelyben egy 62 éves, budapesti üzletember vesztette - gyanús körülmények között - életét.A bűnügyi portál először júniusban számolt be két cikkben arról, hogy a milliárdos férfit egy, többszörösen büntetett tagokból álló, brutális banda tartja fogva - elzárva őt a családtagjaitól, ismerőseitől, üzleti partnereitől -, amely a többmilliárd forintos vagyonára pályázik.

http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=makaibanda&MN=Joghalo&LN=Hungarian

http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=meszarosfolytatas&MN=Joghalo&LN=Hungarian

A lap a cikkekben felhívta a figyelmet arra, hogy a nagyvállalkozó élete veszélyben lehet.

2020. augusztus 8. és 12. között négy alkalommal riasztották a tűzoltókat Mészáros István Bár községben álló kastélyához. A második alkalommal, augusztus 10-én a férfi életét vesztette, teste a felismerhetetlenségig összeégett.

A rendőrség mintegy másfél hónapig közigazgatási eljárásban vizsgálta Mészáros halálának körülményeit. Néhány napja azonban a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság átvette az ügyet és emberölés bűntett gyanúja miatt - egyelőre ismeretlen tettes ellen - elrendelte a nyomozást.

A furcsa halálesetről ebben a cikkben írt a Privatkopo.hu:

http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=barituzfurcsasagok&MN=Joghalo&LN=Hungarian

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat