Ma: 2021.02.26.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info






 
Vissza a főoldalra
A mentőszolgálat munkatársaira támadt egy 24 éves „navajonki”
Privatkopo.hu 2021.01.16. 8:33:00

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves mátraverebélyi lakos ellen.



A férfi 2021. január 14-én, az éjszakai órákban, Mátraverebély belterületén az ellátására érkező mentőszolgálat munkatársaival szemben fenyegetően lépett fel, majd a kezében lévő baltával megkísérelte megrongálni a mentőautót - de elesett. 

Ezt követően a mentők az elkövetőt - rendőri kísérettel - kórházba szállították, majd ellátását követően, 2021. január 15-én a rendőrök előállították.

A hatóság tagjai a férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat