Ma: 2020.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megütötte, majd elvette a mobiltelefonját
Privatkopo.hu 2020.09.21. 14:35:00

A nyomozók őrizetbe vették azt a szolnoki férfit, aki egy napon két fiatalt is bántalmazott, egyiküket kirabolta.Egy helyi férfi 2020. szeptember 20-án, 14 óra 30 perc körül, Szolnok belterületén odalépett a fiatalkorú sértetthez, akitől készpénzt és a mobiltelefonját követelte, valamint veréssel fenyegette.

A sértett először nem adta át az értékeit a férfinek, csak miután az a tiltakozás miatt megütötte. A bántalmazó a telefon átvételét követően is többször megütötte, megrúgta a sértettet, hogy ne kiabáljon segítségért, majd ezek után cigarettát kért tőle és távozott a helyszínről.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak és előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök kutatás során az elvitt mobiltelefont megtalálták és lefoglalták. 

Az időközben a rendőrségre beérkező bejelentés alapján megalapozott a gyanú, hogy a férfi aznap elkövetett más bűncselekményt is. A feltételezett elkövető Szolnok, Aranyi Sándor úton, 13 óra 30 perc körül odalépett egy fiatalhoz, akit előzetes szóváltás nélkül többször arcon ütött.

A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A Szolnoki Rendőrkapitányságon rablás bűntett, garázdaság bűntett, valamint testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a férfi ellen.        

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat