Ma: 2020.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megölte, aztán ki is fosztotta
Privatkopo.hu 2020.01.17. 11:28:00

Egy 40 éves férfi megverte, megrugdosta ismerősét, aki belehalt sérüléseibe. A férfi levette a magatehetetlen sértettről a nyakláncát. A Nógrád megyei rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés és kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást V. Norbert 40 éves budapesti lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2018. október 3-ára virradó éjszaka, az egyik balassagyarmati ingatlanban - szóváltást és dulakodást követően - a fején, testén többször megütötte és megrúgta férfi ismerősét, amelyet követően a magatehetetlenül fekvő sértett nyakláncát elvette.

A sértett a bántalmazás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították, és Balassagyarmat belterületén elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Norbertet, akit kihallgattak, őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat